Események | 2022. 02. 18. – 14:15 |
A járművezetőket közlekedési szabályok megsértése miatt állították meg. Fotó: a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Kárpátalján, Munkácson a városi járőrök egyre több bódult járművezetőre akadnak. Ezúttal február 17-ére virradó éjszaka a tisztviselők két bedrogozott sofőrt vontak közigazgatási felelősségre.

Az első eset a munkácsi Október 26. utcában történt. A városban járőrözés közben kijevi idő szerint 3 óra körül az ellenőrök egy Ford típusú személygépkocsit állítottak meg,

mert sofőrje megsértette a közlekedési szabályokat.

A beszélgetés során a rendőrök észrevették, hogy a férfi gyanúsan viselkedik, ezért úgy döntöttek, hogy átvizsgálják őt. A járőrök később egy tekercs kábítószerhez hasonlító fehér anyagot találtak a tárcájában. Ezenkívül észrevették, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, de elutasította az orvosi vizsgálatot.

A második eset szintén Munkácson, a Mira utcán történt. Ott kijevi idő szerint 4 óra körül az ellenőrök egy Skoda típusú személygépkocsit állítottak meg ugyancsak közlekedési szabálysértés miatt. A rendőrök azonnal kábítószer-fogyasztásra utaló jeleket észleltek a sofőrnél.

Az állampolgár szintén elutasította az orvosi vizsgálatot.

Ráadásul az autóban egy utas is tartózkodott.

A rendőrök észrevették, hogy ideges, és próbál valamit eltitkolni, ezért az utast is átvizsgálták. A rendőrök egy tekercs fóliát találtak, melyben drogra hasonlító fehér anyag volt.

Mindkét járművezető ellen a járőrök adminisztratív jegyzőkönyvet állítottak ki, illetve mindkét esetben a helyszínre a nyomozókat hívták ki és átadták nekik az ügyet - olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán.

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.