Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 19. – 12:58 |

A napokban (február 17-én) a Csapi Határőrség munkatársai őrizetbe vettek egy lengyel állampolgárt, aki illegálisan próbált bejutni Ukrajnába.

A napokban  (február 17-én) a Csapi Határőrség munkatársai őrizetbe vettek egy lengyel állampolgárt, aki illegálisan próbált bejutni Ukrajnába. Fotó: Ukrán határőrség

Hirdetés

A napokban  (február 17-én) a Csapi Határőrség munkatársai őrizetbe vettek egy lengyel állampolgárt, aki illegálisan próbált bejutni Ukrajnába.

A tiszasalamoni osztag katonái szlovák kollégáiktól kaptak információt egy ismeretlen személy Ukrajna irányába történő mozgásáról.  Az ukrán határőrök szolgálati kutyája segített felkutatni az idegent. A határsértő Szlovákiából a mezőn keresztül próbált bejutni Ukrajnába.

Az ellenőrzés során a határőrök megállapították, hogy az elfogott férfi már nem először próbál meg illegálisan bejutni Ukrajnába. Tavaly a csapi határőrség munkatársai már kétszer is őrizetbe vették hasonló bűncselekmények miatt.

A külföldit a Csapi Határőrség ideiglenes fogdájába szállították. Az összes körülményének megállapítása után közigazgatási, s bűnügyi felelősségre vonják. További sorsáról a bíróság dönt majd - olvashatjuk az Ukrán Állami Határszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.