Politika | 2022. 02. 02. – 13:00 |
Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára az ICTV tv-csatorna adásában „az első nagy biológiai világháborúnak” nevezte a koronavírus világjárványt. Fotó: Internet

Hirdetés

Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára az ICTV tv-csatorna adásában „az első nagy biológiai világháborúnak” nevezte a koronavírus világjárványt, számolt be a hromadske hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

„Azon kevesek közé tartozom, akik úgy véli (és kiáll álláspontja mellett), hogy

az első nagyméretű biológiai világháború 2019 decemberében kezdődött, és még mindig tart.

Még mindig érezhetőek a Vuhanban kezdődött események következményei (amelyekről már mindenki megfeledkezett), és amelyeket a világon félénken járványnak neveznek” – mondta.

Danilov kihangsúlyozta, hogy ez az ő személyes véleménye, amelyhez „a kezdetektől ragaszkodik”.

Arra a kérdésre, hogy véleménye szerint a koronavírus nem természetes eredetű, a Nemzetbiztonsági és Honvédelmi Tanács titkára azt mondta: „Ha bebizonyították volna, hogy ez természetes módon jött létre, a világ tudósai egyértelműen azt mondták:

ㅡ jelenleg nem tudunk erre választ adni, ők (a tudósok) vitatkoznak.”

Danilov azonban nem tudta megnevezni pontosan, hogy ki kezdte el a biológiai háborút: „Nehéz megmondani. Ha tudnánk, hogy ki kezdte el, sokkal könnyebb lenne. De tudjuk, hol kezdődött minden.”

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Ljasko szerint a láz vagy a köhögés nem ok a mentősök kihívására. Viktor Ljasko egészségügyi miniszter szerint a láz vagy a köhögés nem ok a mentősök kihívására.

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.