Események | 2022. 02. 22. – 13:42 |
A férfinak fogalma sem volt arról, hogy autója eltűnt, sőt biztos volt benne, hogy járműve a garázsban van.  Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Február 21-én Kárpátalján a Rahói Kerületi Rendőrséghez egy Nagybocskón (Великий Бичків, Rahói járás) történt közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A nyomozók  a helyszínen csak a megrongált járművet találták.

A megtett intézkedések eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a Fiat Doblo tulajdonosa egy rahói lakos.

Amikor a rendőrök kiérkeztek a férfi lakhelyére, kiderült, hogy a tulajdonosnak fogalma sem volt arról, hogy autója eltűnt, sőt biztos volt benne, hogy járműve a garázsban van.

A rendőrök több órán át keresték az elkövetőt, aki részt vett a jármű ellopásában és baleset okozásában.

Kiderült, hogy egy 27 éves rahói  fiatalemberről van szó. A férfi bevallotta, hogy ittasan éjszaka betört egy idegen garázsába, majd az ott található autóval Nagybocskó irányába indult.

A rendőrök az eset lehetséges szemtanúinak kihallgatása és a videó felvételek áttekintése után megállapították,

hogy a balesetet követően a férfi kiszállt a felborult autóból és elmenekült.

A fiatalember ellen autólopás miatt büntetőeljárást indítottak, közlekedési baleset elkövetése miatt pedig közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak ki - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Beregszászban a rendőrök elfogtak egy fiút, aki kirabolt egy kiskorút. Beregszászban alig egy óra alatt a rendőrök kézre kerítették azt a tolvajt, aki ellopta egy 13 éves fiú mobiltelefonját.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.