Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 22. – 08:45 |

A técsői járási Középapsa (Середнє Водяне) községben egy helyi lakos ellopott egy Volkswagen Passat típusú gépkocsit és menekülés közben közlekedési balesetet okozott

A técsői járási Középapsa (Середнє Водяне) községben egy helyi lakos ellopott egy Volkswagen Passat típusú gépkocsit és menekülés közben közlekedési balesetet okozott. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Técsői Kerületi Rendőrség munkatársai kézre kerítették azt a férfit,  aki ellopott egy autót, majd  menekülés közben közlekedési balesetet szenvedett.

A técsői járási Középapsa (Середнє Водяне) községben egy helyi lakos ellopott egy Volkswagen Passat típusú gépkocsit

és menekülés közben közlekedési balesetet okozott.

A rendőrök néhány percen belül őrizetbe vették a férfit.

Február 21-én a rendőrökhöz egy középapsai lakos fordult. A férfi elmondta, hogy az Olimpia utcában parkolta le autóját.

Néhány perccel később a férfi visszatért, de autóját már nem találta a helyszínen.

Szemtanúk szerint egy ismeretlen személy beült egy Volkswagen Passat volánja mögé, és elhajtott Felsőapsa (Верхнє Водяне) község irányába.

A rendőrök elkezdték keresni a törvénysértőt, s néhány perc múlva a tetthelytől körülbelül 7 kilométerre találták meg.

Mint kiderült, az ellopott autóval a 45 éves menekülő közlekedési balesetet okozott:

Felsőapsa egyik utcájában egy másik személygépkocsinak és egy kerítésnek ütközött.

A férfit ideiglenes letartóztatásba helyezték. Ellene Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 289. cikkelye (illegális jármű birtoklása) értelmében büntetőeljárást indítottak.

A cikkely szankciója szerint az elkövető öttől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy drogot találtak egy körözött tolvajnál Ungváron. Az ungvári járőrök egy körözött férfit vettek őrizetbe, akinél kábítószerre hasonló anyagot találtak.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.