Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 24. – 16:14

Kárpátalján, ezen belül kistérségünkön jelenleg is stabil a helyzet - közölte Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán.

A polgármesteri hivatal éjjel-nappal nyitva áll, írta Babják Zoltán.

"Arra kérünk mindenkit, hogy ne essen pánikba és kizárólag hivatalos forrásokból informálódjon! Jelenleg azon dolgozunk, hogy biztosítsuk a létfontosságú létesítmények zavartalan víz- és áramellátását, az evakuáltak esetleges elhelyezését, valamint ellenőrizzük az alapvető élelmiszerek stratégiai készleteit." - közölte Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán.

Veszély esetén Beregszászban a következő címeken lehet menedéket találni az alagsori óvóhelyeken: Linner u.2. (kórház), Munkácsi u. 6. (a Beregszászi Járási Állami Adminisztráció épülete)

- áll a bejegyzésben.

A jelenlegi helyzetben fontos az ivóvíz gondos kezelése és készletezése. Az EU országaival továbbra is nyitva maradnak a határok. A rendvédelmi szervek fokozott ellenőrzést tartanak a biztonság érdekében. Amennyiben gyanús cselekményeket észlelnek, esetleg gyanús személyekre figyelnek fel, azonnal értesítsék a hatóságokat (102)! - hívta fel a figyelmet Beregszász polgármestere

A kórház készen áll az egészségügyi ellátásra.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!


Hirdetés


Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!
Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.
Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek