Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 25. – 13:34 |

Az ukrán Védelmi Minisztérium azzal a felhívással fordult a polgárokhoz, hogy menjenek ki zászlókkal az utcára, és mutassák meg a megszállóknak, hogy itt nem látják őket szívesen

Az ukrán Védelmi Minisztérium azzal a felhívással fordult a polgárokhoz, hogy menjenek ki zászlókkal az utcára, és mutassák meg a megszállóknak, hogy itt nem látják őket szívesen. Fotó: Internet

Hirdetés

Az ukrán Védelmi Minisztérium azzal a felhívással fordult a polgárokhoz, hogy menjenek ki zászlókkal az utcára, és mutassák meg a megszállóknak, hogy itt nem látják őket szívesen.

A Védelmi Minisztérium felszólította az ukránokat, hogy zászlókkal menjenek az utcákra, és blokkolják az orosz katonai felszerelések mozgását városaik utcáin - írja a Korrespondent.net.

A megfelelő üzenetet február 25-én, pénteken a Védelmi Minisztérium sajtószolgálata tette közzé.

"Ha orosz katonákat és orosz felszerelést látnak a városok utcáin, akadályozzák meg mozgásukat saját erőikkel.

Vigyenek ki az ukrán zászlókat az utcákra, filmezzék le az orosz megszállókat a telefonokkal. Tudassák velük, hogy itt nem látják őket szívesen, s abszolút mindenki ellenáll majd. Mutassák meg nekik, hogy nem felszabadítók, hanem megszállók egy idegen földön" – áll az üzenetben.

Ugyanakkor felszólították az ukránokat,

hogy ne közelítsék meg azokat a helyeket, ahol az ukrán hadsereg harcol az oroszok ellen,

nehogy akadályozzák őket munkájuk elvégzésében.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.