Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 25. – 10:33 |

Az Elnöki Hivatal szerint az Ukrán Fegyveres Erők nem vonulnak vissza, hanem hősiesen visszaszorítják az orosz megszállókat

Az Elnöki Hivatal szerint az Ukrán Fegyveres Erők nem vonulnak vissza, hanem hősiesen visszaszorítják az orosz megszállókat. Fotó: Internet

Hirdetés

Mihajlo Podoljak, az ukrán Elnöki Hivatal vezetőjének tanácsadója az online tájékoztatója során elmondta, arra kéri az ukránokat, hogy ne higgyenek az orosz információknak, mert az ukrán hadsereg fantasztikus hősiességről tesz tanúbizonyságot.

"Kérem, ne higgyék el, és ne vegyék alapul az ellenőrizetlen információkat. Ne higgyenek a pletykáknak és a hamis információknak" - mondta Podoljak, akit az Unian.net idéz.

Podoljak szerint, a legnagyobb hamis információ az, hogy az ukrán fegyveres erők visszavonulnak, veszítenek.

"Mindez nem igaz. A srácok egyszerűen fantasztikusan demonstrálják hősiességüket” – hangsúlyozta Podolyak.

Hozzátette: Hallják meg ezeket a szavakat. Ezek a szavak ritkán hangzottak el az elmúlt években. De a srácok valóban harcolnak. Nem hagynak el, ahogy maguk az oroszok mondják, "egy hüvelykni földet sem". És nem mennek el. És ez nem csak a Zmijinij szigetre vonatkozik, hanem a földünk bármely darabjára. Ukrajna határozottan egy állam, és ma ezt megerősítették – mondta Podoljak.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.