Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 26. – 11:34 |

Kárpátalján őrizetbe vettek két 23 és 34 éves férfit, akik megállították az Uzsoki-hágón átkelő autókat és kirabolták az utasokat.

Kárpátalján őrizetbe vettek két 23 és 34 éves férfit, akik megállították az Uzsoki-hágón átkelő autókat és kirabolták az utasokat. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalján őrizetbe vettek két 23 és 34 éves férfit, akik megállították az Uzsoki-hágón átkelő autókat és kirabolták az utasokat.

Tegnap, február 25-én este a rendőrség bejelentést kapott egy nőtől. A bejelentő elmondta, hogy az Uzsoki-hágó közelében két ismeretlen személy fegyverrel fenyegette meg őt.

A férfiak pénzt és értéktárgyakat követeltek tőle .

A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, ahol azonnal őrizetbe vették az elkövetőket.

A bűnelkövetők 23 és 34 éves férfiak helyi lakosok.

Az előzetes adatok szerint a támadók által használt pisztoly nem harci fegyver.

Kiderült továbbá, hogy a gyanúsítottak aznap este Lemberg és Kijev megyéből érkező autókat is megállítottak.

A férfiak részegnek tettették magukat, a járdáról az útra tántorogtak, majd amikor az autók megálltak, fegyverrel fenyegetőztek.

A férfiakat őrizetbe vették.  Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 187. cikkelye (csoportosan elkövetett rablás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

️A Kárpátaljai Rendőrség felhívja a lakosok figyelmet, hogy a rendőri állomány továbbra is fokozottan teljesít szolgálatot. A rendőrség elegendő erővel és eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy éjjel-nappal járőrözzön Kárpátalja területén és gyorsan reagáljon a polgárok hívásaira. A helyzet a régióban továbbra is ellenőrzés alatt áll - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség Facebook-oldalán.

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.