Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 27. – 07:34 |

A kárpátaljai rendőrök őrizetbe vettek egy 41 éves férfit aki hidakat és vasútállomásokat fényképezett a Beregszászi járásban.

Kárpátalján rendőrök őrizetbe vettek egy 41 éves férfit, aki hidakat és vasútállomásokat fényképezett a Beregszászi járásban. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

A kárpátaljai rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki stratégiailag fontos objektumokat fényképezett a Beregszászi járásban.

Kárpátalján rendőrök őrizetbe vettek egy 41 éves férfit, aki hidakat és vasútállomásokat fényképezett a Beregszászi járásban.

A felderítés számára fontos fotókat megtalálták a mobiltelefonjában.

A nyomozók kiderítették, hogy

az orosz származású férfi lakást bérelt az egyik beregszászi járási településen.

A tisztviselők orosz rubelt, orosz bankkártyákat és egy revolvert találtak nála.

️A gyanúsítottat őrizetbe vették. Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 113. (diverzió) és 263. (fegyverek, lőszerek vagy robbanóanyagok jogellenes kezelése) cikkelyek értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A Kárpátaljai Megyei Rendőrség emlékeztet arra, hogy a megye összes rendőri állománya továbbra is éjjel-nappal szolgál a közrend megsértésének megakadályozása érdekében. Felhívják továbbá a polgárok figyelmét, hogy minden gyanús személyről és eseményről értesítsék a rendőrséget - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség Facebook-oldalán.

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.