MTI

| 2022. 02. 03. – 13:30 |

Lemondott posztjáról szerdán Jeff Zucker, a CNN amerikai hírtelevízió elnöke, miután kiderült, hogy viszonyt folytat egyik kolléganőjével, és erről nem tájékoztatta munkáltatóját

Lemondott posztjáról szerdán Jeff Zucker, a CNN amerikai hírtelevízió elnöke, miután kiderült, hogy viszonyt folytat egyik kolléganőjével, és erről nem tájékoztatta munkáltatóját. Fotó: Internet

Hirdetés

Lemondott posztjáról szerdán Jeff Zucker, a CNN amerikai hírtelevízió elnöke, miután kiderült, hogy viszonyt folytat egyik kolléganőjével, és erről nem tájékoztatta munkáltatóját – derül ki abból a feljegyzésből, amelyet a CNN médiaügyi riportere, Brian Stelter osztott meg szerdán a Twitteren.

A feljegyzésből kiderül, hogy a Chris Cuomo CNN-es pályafutása ügyében folytatott vizsgálat során kérdeztek rá Jeff Zuckernél arra, hogy viszonyt folytat-e az egyik legközelebbi munkatársával, amelyet akkor beismert - írja az MTI.

„Szólnom kellett volna, amikor elkezdődött, de nem tettem. Hibáztam. Emiatt ma lemondok” – írta a CNN dolgozóinak Zucker.

A médiavállalat távozó vezetője azt írta, hogy azt kívánja, bárcsak máshogy ért volna véget megbízatása a cég élén, de az ott töltött kilenc év „minden percét élvezte”.

Zucker nem nevezte meg, hogy kivel folytatott viszonyt, de a hangadó a Twitteren azt írta, hogy Allison Gollusttal, a cég marketingigazgatójával szerettek egymásba. Gollust korábban Andrew Cuomo volt New York-i kormányzó kommunikációs igazgatójaként dolgozott.

Gollust nem távozik a CNN-től.

Közleményt adott ki, melyben azt írta, hogy 20 éve közeli barátok és munkatársak Zuckerrel, de a járvány idején a kapcsolatuk „megváltozott”.

„Sajnálom, hogy erről nem szóltunk kellő időben” – fogalmazott Gollust.

Chris Cuomo műsorvezetőt amiatt bocsátotta el a hírcsatorna tavaly decemberben, mert kiderült, hogy szabálysértő módon segített testvérének, Andrew Cuomo akkori New York-i kormányzónak kezelni a helyzetet, miután több nő szexuális zaklatással vádolta meg.

Forrás

MTI


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.