Politika | 2022. 02. 04. – 19:00 |
A megfélemlítés stratégiája nem működik, Oroszország elvesztette ezt a fordulót, Ukrajna tovább fog erősödni – jelentette ki Dmitro Kuleba. Fotó: Internet

Hirdetés

A megfélemlítés stratégiája nem működik, Oroszország elvesztette ezt a fordulót, Ukrajna tovább fog erősödni – jelentette ki Dmitro Kuleba külügyminiszter pénteki sajtótájékoztatóján, adta hírül az rbc.ua hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

A tudósítás szerint az ukrán diplomácia vezetője azt mondta: „Lengyelország és Csehország a legmodernebb fegyverekkel látta el Ukrajnát,

Nagy-Britannia további 88 millió font gazdasági segélyt különített el,

Hollandia kész új lehetőségeket nyitni a kereskedelem és a befektetések terén, a bukaresti kilencek döntéseket készítenek elő Ukrajna katonai támogatásáról.”

Mint Kuleba hangsúlyozta, „a megfélemlítési stratégia nem működik. Oroszország elvesztette ezt a fordulót. Tovább fogunk erősödni.”

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Zelenszkij és Erdogan aláírták a szabadkereskedelmi megállapodást. Február 3-án Volodimir Zelenszkij ukrán és Recep Tayyip Erdogan török államfő találkozása során aláírták a szabadkereskedelemről szóló megállapodást. 

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.