Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 05. – 13:28 |

A gyanú szerint egy 29 éves férfi agyonverte élettársa 3 éves mozgássérült fiát Ukrajnában, majd a holttestet eltemette.

A gyanú szerint egy 29 éves férfi agyonverte élettársa 3 éves mozgássérült fiát Ukrajnában, majd a holttestet eltemette. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

A gyanú szerint egy 29 éves férfi agyonverte élettársa 3 éves mozgássérült fiát Ukrajnában, majd a holttestet eltemette.

Az előzetes vizsgálat során megállapítást nyert, hogy a gyilkosság előtt a férfi élettársával és három kisgyermekével otthon tartózkodott - közölte a Podrobnisti.ua hírportál a Legfőbb Ügyészség sajtószolgálata nyomán.

Az egyik éjszaka járásra kényszerítette a 3 éves kisfiút, aki születésétől fogva nem tudott önállóan mozogni. A gyerek sírni kezdett, ezért a gyanúsított megverte. A veréstől több testi sérülést szenvedett és belehalt sérüléseibe – áll a közleményben.

A rendőrök tájékoztatása szerint a férfi reggel egy táskába tette a gyerek holttestét és a háztól két kilométerre lévő elhagyatott kertben elásta. Az unokája eltűnését a nagymama jelentette a rendőrségen.

Az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat megállapította, hogy a kisfiú fejsérülés és agyvérzés következtében halt meg,

A rendőrök elmondása szerint a gyermek eltűnése után az anya tanúvallomása során többször összezavarodott, nem tudta pontosan elmondani, kire hagyta a kisfiát.

A rendőrök tovább vizsgálják a brutális gyermekgyilkosság körülményeit.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.