Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 07. – 08:30 |

Dmitro Kuleba külügyminiszter arra hívta fel a lakosság figyelmét, hogy ne higgyenek az ukrajnai esetleges orosz invázióról szóló apokaliptikus előrejelzéseknek

Dmitro Kuleba külügyminiszter arra hívta fel a lakosság figyelmét, hogy ne higgyenek az ukrajnai esetleges orosz invázióról szóló apokaliptikus előrejelzéseknek. Fotó: Internet

Hirdetés

Dmitro Kuleba külügyminiszter arra hívta fel a lakosság figyelmét, hogy ne higgyenek az ukrajnai esetleges orosz invázióról szóló apokaliptikus előrejelzéseknek.

A Washington Post azt közölte, hogy tisztviselőktől megerősítették, hogy a válság diplomáciai rendezése előtti ablak bezárulni látszik - írja a Korrespondent.net.

"Ne higgyenek az apokaliptikus előrejelzéseknek.

Különböző forgatókönyveket számolnak ki a különböző fővárosokban, de Ukrajna készen áll az események bármilyen alakulására" - írta Kuleba a Twitteren.

Szerinte ma Ukrajna hatalmas hadsereggel,

példátlan nemzetközi támogatással és az ukránok államukba vetett hitével rendelkezik.

"Az ellenség az, akinek tőlünk kell félnie, nem nekünk tőle" - hangsúlyozta.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Ukrajna egyelőre nem tervezi Krím és Donbász fegyveres visszavételét. Ukrajna egyelőre nem tervez hadműveletet az ideiglenesen megszállt Krím és Donbász visszavételére, semmilyen erre irányuló tervezés nem folyt – jelentette ki Valerij Zaluzsnij. 


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.