Gazdaság | 2022. 02. 07. – 15:00 |
A belföldi pénzküldések leállításának az okát a Western Union nem részletezte, de szakértők szerint ennek a belföldi pénzküldések iránti alacsony kereslet az oka. Fotó: Internet

Hirdetés

A Western Union pénzküldési rendszer április 1-jétől leállítja tevékenységét Oroszországon belül - áll a vállalat közleményében.

"2022. április 1-jétől a Western Union leállítja a belföldi pénzküldéseket Oroszországban.

A vállalat a hagyományosan igényelt nemzetközi pénzküldési szolgáltatás fejlesztésére összpontosít, és folytatja egy többcsatornás platform fejlesztését, amely lehetővé teszi a Western Union partnerei számára, hogy gyorsan és a szabályoknak megfelelően minden jogszabályi előírásnak megfelelően külföldre indíthassanak utalásokat" - közölte a cég, amelyet az Interfax orosz hírügynökség idézett, írja az MTI.

A belföldi pénzküldések leállításának az okát a Western Union nem részletezte, de szakértők szerint ennek a belföldi pénzküldések iránti alacsony kereslet az oka.

2020 nyarán a PayPal fizetési rendszer állította le a belső átutalásokat Oroszországban.

A Western Union fizetési szolgáltatásokat nyújt, beleértve a pénzküldést is. A céget 1851-ben alapították az Egyesült Államokban, és mintegy 600 ezer fiókkal rendelkezik 200 országban.

Hirdetés

Forrás

MTI


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.