Mozaik | 2022. 02. 09. – 18:30 |
Az Indiana állambeli fiú megfojtotta 23 és 11 hónapos testvérét, állítása szerint azért, hogy kimentse őket a pokolból. Fotó: Internet

Hirdetés

Az Indiana állambeli fiú megfojtotta 23 és 11 hónapos testvérét, állítása szerint azért, hogy kimentse őket a pokolból. A gyilkosságokért február elején 50-50 év börtönbüntetésre ítélték. A bíró döntése szerint a 17 éves Nickalas Kedrowitz tárgyalása fiatal kora ellenére a felnőttkorúak bíróságán zajlott.

Száz évre börtönbe kerül az a tinédzser, aki megölte két testvérét – írta az Independent-re hivatkozva a Hirado.

A most 17 éves indianai fiatal, Nickalas Kedrowitz négy évvel ezelőtt gyilkolta meg 23 hónapos féltestvérét és 11 hónapos mostohatestvérét, állítása szerint azért,

hogy megszabadítsa őket a sátántól és a pokoltól.

A két gyilkosság 2017 májusában és júliusában történt az Egyesült Államokban, a gyerekek mindkét esetben tinédzser bátyjukra lettek bízva.

Az első gyilkosság után a fiú azt mondta szüleinek, hogy a testvére nem lélegzik rendesen és nem mozdul, valójában azonban ő fojtotta meg. Christina McCartney, a csecsemő édesanyja megpróbálta újraéleszteni a gyermeket. A baba végül a kórházban életét vesztette.

Két hónappal később Nickalas Kedrowitz 11 hónapos mostohatestvérét is megfojtotta.

A tinédzser azt mondta a nyomozóknak, hogy azért ölte meg testvéreit, hogy kiszabadítsa őket a pokolból.
A gyilkosságok évében állítólag Kedrowitz megcsonkított egy macskát, majd nagynénjét és nagybátyját megkérte, hogy végignézhesse, amint véget érnek a szenvedései. A bírósági dokumentumok szerint megkérdezte őket, hogy láthatja-e, ahogy a macska agyveleje szétfröccsen.

Nickalas Kedrowitzot a gyilkosságokért február elején 50-50 év börtönbüntetésre ítélték.

Kedrowitz nem hirtelen felindulásból gyilkolt, ezért a büntetés hossza indokolt és megfelelő – mondta Richard Hertel Ripley megyei ügyész a tárgyaláson.

A fiú életkora ellenére a bíróság elrendelte, hogy a tárgyalást a felnőttkorú vádlottak bíróságán tartsák. Kedrowitz védőügyvédje szerint a fiú mentális problémákkal küzdött. A tárgyalások idején öt orvos vizsgálta meg, hármuk szerint Kedrowitz mentálisan alkalmatlan volt a tárgyalásra.

A másik két orvos szerint nem küzdött mentális problémákkal.

A bíróság végül az utóbbi két orvosnak adott igazat, a tárgyalás pedig lezajlott. Az ítélet szerint Kedrowitz a két gyilkosságért száz évig tartó börtönbüntetést kapott.

Hirdetés

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.