Karpat.in.ua
| 2022. 03. 01. – 10:45 |

Ismeretlenek cigányokra nyitottak tüzet hétfő este Ungváron a radvánci romatelepen, a lövöldözés következtében hárman lőtt, négyen egyéb sérüléseket szenvedtek

Ismeretlenek cigányokra nyitottak tüzet hétfő este Ungváron a radvánci romatelepen, a lövöldözés következtében hárman lőtt, négyen egyéb sérüléseket szenvedtek. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ismeretlenek cigányokra nyitottak tüzet hétfő este Ungváron a radvánci romatelepen, a lövöldözés következtében hárman lőtt, négyen egyéb sérüléseket szenvedtek – adta hírül a Zakarpattya Online hírportál rendőrségi forrásra és szemtanúkra hivatkozva, írja a Karpat.in.ua.

A kiadványnak a rendőrségi forrásai és szemtanúk megerősítették, hogy az elkövetők a Thälmann utca 12. és 14. sz. házak lakóira lőttek.

A támadók a cigányok lábára céloztak.

Az áldozatok közül legalább három lőtt, négy pedig egyéb sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentősök és rendőrök érkeztek.

A hírportál emlékeztetett arra, hogy vasárnap a közösségi oldalakon figyelmeztetések jelentek meg arról, hogy „pimasz romák az ungváriak otthonait fosztogatják a hadiállapot alatt”.

Hirdetés

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!