Hirado.hu
| 2022. 03. 29. – 19:00 |
Lviv polgármestere, Andriy Sadovyi elmondta, a rakétatámadások következtében a város olaj-és üzemanyag készletei megsemmisültek. Fotó: Internet

Hirdetés

Lviv polgármestere, Andriy Sadovyi az ukrajinszka pravda ukrán hírportálnak adott interjújában elmondta, a rakétatámadások következtében a város olaj-és üzemanyag készletei megsemmisültek.

A polgármester szerint az elpusztított nyersanyagok egy része exportálásra várt, míg a mennyiség döntő hányadát a közelgő mezőgazdasági munkákra tartogatták - írja a Hirado.

Sadovyi az interjúban méltatta az ukrán hatóságok munkáját, akik a szombati rakétabecsapódások után a lehető leggyorsabban oltották el a kigyulladt üzemanyag raktárakat,

valamint az eddig keletkezett károkat is példaszerűen hárították el.

„Általánosságban elmondható, hogy ebben a hónapban minden szolgálat fenomenális koherenciát és minőségi munkát mutat, beleértve a rendőrséget, a biztonsági szolgálatot és a területvédelmet”- mondta Sadovyi.

A háború lehetséges kimenetelével kapcsolatban elmondta, meglátása szerint váltakozó formában, de a harcok nyár végéig valószínű el fognak húzódni.

Hirdetés

Forrás