Hirado.hu
| 2022. 04. 19. – 18:30 | Nagy-Britannia |
Háromszor is megpróbált összeházasodni egy pár, de egyszer sem sikerült. Fotó: Internet

Hirdetés

Háromszor is megpróbált összeházasodni egy pár, de egyszer sem sikerült.

Korábban már kétszer is elhalasztotta esküvőjét az angliai Bristolban élő James Leggett és Amy Heath. Eredetileg 2020 augusztusára tervezték a házasságkötést, majd 2021 áprilisára ütemezték át a szertartást, de a COVID-19 világjárvány miatt egyszer sem tudtak örök hűséget fogadni – olvasható a People Magazin cikkében, melyet a Hirado idéz.

James és Amy ezek után sem adta fel és a We The Curious tudományos és művészeti központban végre megrendezték a várva várt esküvőjüket. Sajnos ezúttal sem jártak sikerrel, ugyanis tűz ütött ki a helyszínen.

Leggett a Twitteren közölte, hogy a tűz miatt ismét kénytelenek lemondani a lagzit.

„Azt hittük, hogy végre összeházasodhatunk, annyira közel voltunk hozzá. Ezt nem hiszem el.”

A történet abszolút hősei minden tekintetben a helyi tűzoltók voltak. Nemcsak a tűz oltásában bizonyítottak, hanem a házaspár esküvői tortáját is sikerült megmenteniük. A koszorúslány egy fotót is posztolt a közösségi médiában, amelyen két tűzoltó mosolyogva és diadalittasan hozza az emeletes ünnepi tortát.

Noha a párnak most sem sikerült összeházasodnia, számukra mégis leírhatatlan érzés volt, ami történt. James és Amy egy másik időpontban újból megpróbálja és talán ezúttal sikerül egybekelniük.

Hirdetés

Forrás