Hirado.hu
| 2022. 04. 19. – 15:00 | Nagy-Britannia |
Két ismeretlen férfi fegyvert fogott rá és megfosztotta értékes karórájától Amir Khant, a britek korábbi kisváltósúlyú ökölvívó világbajnokát. Fotó: Internet

Hirdetés

Két ismeretlen férfi fegyvert fogott rá és megfosztotta értékes karórájától Amir Khant, a britek korábbi kisváltósúlyú ökölvívó világbajnokát. Az eset húsvéthétfőn történt London egyik előkelő városrészében, amikor Khan a feleségével sétálni ment.

A 35 éves pakisztáni származású, Nagy-Britanniában rendkívül népszerű sportoló hétfő este a Twitteren számolt be arról, hogy a feleségével sétált a brit főváros Leyton városrészében, amikor két ismeretlen fegyveres férfi megtámadta, majd lecsatolták az értékes karóráját és kereket oldottak - írja a Hirado.

„Most vitték el a karórámat fegyveresek Kelet-Londonban, Leytonban.

Éppen átkeltem az úton Faryallal (a feleségével – a szerk.), szerencsére ő pár lépéssel mögöttem jött. Két férfi lépett oda hozzám, az egyik az órámat követelte, miközben fegyvert tartott az arcomhoz” – írta a Twitteren a 2004-es athéni nyári olimpia váltósúlyú ezüstérmese.

„A lényeg, hogy mindketten biztonságban vagyunk” – tette hozzá Khan.

Khan 2009 és 2012 között birtokolta az IBF (Nemzetközi Ökölvívó Szövetség) és a WBA (Boksz Világszövetség) egyesített kisváltósúlyú világbajnoki címét.

Legutóbb februárban lépett szorítóba a szintén brit Kell Brook ellen, akitől vereséget szenvedett, majd bejelentette visszavonulását.

Hirdetés

Forrás