Kárpátinfo.net


| 2022. 04. 27. – 09:00 | Kárpátalja |
Zavartalan a Beregszászi kistérség infrastruktúrájának működése - erről adott tájékoztatást közösségi oldalán Babják Zoltán polgármester. Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Zavartalan a Beregszászi kistérség infrastruktúrájának működése - erről adott tájékoztatást közösségi oldalán Babják Zoltán polgármester.

Április 26-án technika értekezlet keretében Andrij Fecsora polgármester-helyettes tájékoztatta a Vértke-parti város vezetését költségvetésébe az üzleti tevékenységekből érkező bevételekről - jelentette a polgármester.

Babják Zotán köszönetet mondott mindenkinek, aki a nehéz idők ellenére is dolgozik és fizeti az adókat!

Ennek köszönhetően lehetőség nyílik a kistérség infrastruktúrája stabilitásának biztosítására

- hangsúlyozta.

Továbbá kiemelte, hogy mivel csökkent a menekültek száma, akik igénylik a nyilvántartásba vételt, az adminisztratív szolgáltatásokat nyújtó központ 7.30-tól 17 óráig fogadja az ügyfeleket (ebédszünet nélkül).

Az okmányokat április 30-ig lehet benyújtani.

A polgármester arról is tájékoztatást adott, hogy terveik szerint felújítanák a buszmegállókat is, az ehhez szükséges utasítások is elhangzottak a technikai ülésen.

Végezetül kiemelte, hogy a Bohdan Hmeljnickij–Határ utcák kereszteződésénél a közlekedés zavartalan biztosítása érdekében útjavítási munkálatok folynak.

Hirdetés