Mozaik | 2022. 05. 17. – 15:00 |
Ezen a szigeten már korábban ketten is meghaltak hasonló körülmények között. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A 23 éves Nane-Iosana Bodea körülbelül 15 métert zuhant, amikor Thaiföldön egy vízesés közelében éppen szelfit akart készíteni és megcsúszott. A lány a gyorsan érkező segítség ellenére olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A 23 éves lány, Nane-Iosana Bodea turistaként érkezett Thaiföldre barátaival, akikkel Koh Samui szigetére mentek kirándulni még május 14-én - írja a The Sun-ra hivatkozva az Origo.

A szigeten található egy nagyon népszerű turistacélpont, a gyönyörű Na Muang vízesés, amit mindenképpen megszerettek volna látogatni.

Bodea, miután elérték úti céljukat, szeretett volna a vízesés tetejéhez közel pár szelfit készíteni, de, miközben fotózta magát, megcsúszott a sziklákon, majd körülbelül 15 métert zuhant a mélybe. 

Barátai azonnal segítséget hívtak, a gyorsan kiérkező mentősök azonban hiába próbálták már újraéleszteni a lányt, a helyszínen halottnak nyilvánították.

2019 óta ez már a harmadik haláleset ennél a vízesésnél, korábban már két turista is hasonló körülmények között vesztette életét. 

A sűrűsödő balesetek óta a thai hatóságok hiába próbálják felhívni a turisták figyelmét a biztonsági előírások betartására. 

Hirdetés

Forrás

Ez is érdekelheti