Mozaik | 2022. 05. 19. – 18:00 |
A repülőút közben indult be a szülés, a gép mosdójában hozta világra gyermekét egy nő az Egyesült Államokban. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A repülőút közben indult be a szülés, a gép mosdójában hozta világra gyermekét egy nő az Egyesült Államokban. Nem tartózkodott orvos a fedélzeten, ezért a szülésben a személyzet segédkezett.

Egy várandós utasnál a Coloradóból Floridába tartó repülőgép fedélzetén indult meg a szülés – írja a New York Post-ra hivatkozva a Hirado.

A Frontier Airlines kedden jelentette be, hogy egy utas egészséges kislányt szült a Coloradóból Floridába tartó gépen.

A szülést Diana Giraldo légiutaskísérő vezette le. A hátsó mosdóba vezette a vajúdó kismamát, ahol végig segített a világra hozatalban.

„A baba nem bírta kivárni a földet érést, ezért a légiutaskísérő a mosdóban segítette világra a kislányt” – közölte a Frontier Airlines. A kapitány úgy döntött, hogy a leszáll a legközelebbi reptéren, ezért a földi irányítás a pensacolai repülőtérre irányította a gépet,

hogy az újdonsült anyuka és kisbabája mielőbb orvosi segítséget kapjon.

Az édesanya úgy döntött, hogy a szokatlan szülés helyszínének a tiszteletére kislánya második keresztneve Sky (ég) lesz.

Hirdetés

Forrás