Mozaik | 2022. 05. 23. – 13:30 |
Egy iowai rabló 1 millió dollárt (364 millió forint) ajánlott a rendőröknek, hogy ne tartóztassák le, amiért arcon ütött egy nőt, akinek korábban megpróbálta ellopni a táskáját. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy iowai rabló 1 millió dollárt (364 millió forint) ajánlott a rendőröknek, hogy ne tartóztassák le, amiért arcon ütött egy nőt, akinek korábban megpróbálta ellopni a táskáját.

A 49 éves Ricardo Esparza egészen egy sikátorig követte kiszemelt áldozatát, ahol rátámadt a gyanútlan nőre. Miközben a bajbajutott nő válláról elkezdte lerángatni táskáját, hogy hatékonyabb legyen a támadás, teljes erejével arcon ütötte - írja a Hirado.

Miután a férfinak ezután sem sikerült elvenni a táskát, elmenekült,

azonban a nő azonnal értesítette a rendőrséget, akik a sikátortól nem messze meg is találták a rablót.

Miközben Esperza a rendőrautó hátsó ülésén ült, annak érdekében, hogy elengedjék 1 millió dollárt (364 millió forint) ajánlott fel az őt letartóztató rendőröknek. Azt mondta, hogy a pénzt közvetlenül a rendőrök bankszámlájára utalja, vagy készpénzben adja át nekik.

A rendőrök erre visszakérdeztek, hogy a férfi valóban meg akarja-e őket vesztegetni,

mire Esperza csak bőszen bólogatott.

A férfi ellen szerdán vádat emelt a rendőrség, a bíró 10 000 dolláros óvadékot szabott ki, amit készpénzben kellene kifizetnie a rablónak.

Hirdetés

Forrás