Kárpátinfo.net


Megosztás


Az Ökumenikus Segélyszervezet háború kitörése óta folyamatosan végzett humanitárius segítségnyújtását, és a hosszú távú segélyprogramok részleteit is egy erre dedikált külön honlapon követhetik az adományozók, az érintettek, illetve a segélyprogram nemzetközi és hazai partnerei.

A Segélyszervezet célja, hogy a nagyszabású segélyprogramot az érdeklődők egy könnyen áttekinthető nemzetközi felületen tudják nyomon követni.

A ukraine.hia.hu  címen elérhető angol, ukrán és magyar nyelvű weboldalon részletes információ található a segítségnyújtás módjairól,

helyszíneiről, partnereiről, továbbá adományozásra is lehetőség van.

Az új tematikus gyűjtőoldalon a segélyprogram aktuális hírei és a folyamatosan frissülő adatok mellett többek között heti összefoglaló jelentések is megtalálhatók. A szöveges tartalom mellett nem csak képek és térképek informálnak, hanem az Ökumenikus Segélyszervezet közösségi médiás felületei is elérhetők innen egy kattintással,

így nyújtva még több lehetőséget a témában való folyamatos tájékozódásra.

Ukrajnai menekülteket segítő munkájához a fenti weboldal mellett a www.segelyszervezet.hu oldalon, illetve az ott feltüntetett 11705008-20464565 számlaszámon fogad pénzadományokat az Ökumenikus Segélyszervezet. 

Ökumenikus Segélyszervezet