Politika | 2022. 05. 26. – 18:00 |
Ukrajna partnereinek nem szabad halogatniuk a fegyverek szállítását, mert a késlekedés azoknak az embereknek az életébe kerül, akik a világot mentik az orosz megszállóktól – közölte Valerij Zaluzsnij. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajna partnereinek nem szabad halogatniuk a fegyverek szállítását, mert a késlekedés azoknak az embereknek az életébe kerül, akik a világot mentik az orosz megszállóktól – közölte Valerij Zaluzsnij, az ukrán fegyveres erők főparancsnoka csütörtökön Telegram-csatornáján, adta hírül az Ukrajinszka Pravda hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

A jelentés szerint Zaluzsnij azt írta: „nagyon nehéz nekünk, de tartjuk magunkat. Harcolunk a front minden egyes szakaszáért, minden településért. A nyugati fegyverek és haditechnika segít kiűzni az ellenséget földünkről.”

A főparancsnok hozzátette: hálásak vagyunk a nemzetközi technikai segítségért.

„Ugyanakkor nagy szükségünk van olyan fegyverekre, amelyek képesek lesznek nagy távolságból eltalálni az ellenséget. És ezt nem lehet halogatni, mert a késlekedés ára azoknak az embereknek az életében mérhető, akik testükkel védték meg a világot a rasszizmustól” – figyelmeztette a partnerek Valerij Zaluzsnij.

Hirdetés

Forrás