Kárpátinfo.net


| 2022. 05. 27. – 13:30 |

A tornát a Munkács Futball Akadémia I nyerte meg, a második helyen a Munkács Futball Akadémia II, a harmadikon a beregszászi Spárta FC, a negyediken pedig a Beregszász FC végzett

A tornát a Munkács Futball Akadémia I nyerte meg, a második helyen a Munkács Futball Akadémia II, a harmadikon a beregszászi Spárta FC, a negyediken pedig a Beregszász FC végzett. Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Beregszászban hosszú ideje először került sor sporteseményre a gyerekek számára, melyet a Beregszászi Városi Tanács családi és sportosztálya szervezett - közölte közösségi oldalán Babják Zoltán polgármester.

Kiemelte, örvendetes, hogy az eseményen más városok csapatai is részt tudtak venni, a tornát Kalocsay Géza ezüstérmes futballvilágbajnok, városunk díszpolgára emlékének szentelték.

A mérkőzés két– csoportos és play-off – szakaszban zajlott.

Az A-csoport szakaszát a Munkács Futball Akadémia II csapata és a beregszászi Spárta FC nyerte - tudatta a polgármester.

A B-csoportban a Munkács Futball Akadémia I és a Beregszász FC győzedelmeskedett.

A döntőt a munkácsi derbi stílusában játszották le, a 3. helyért pedig beregszászi stílusban küzdöttek meg.

A torna legjobb játékosai: Csépes Ádám (Beregvidék), Mleko Dmitro (Beregszász FC), Bandura Mihajlo (Spárta FC), Kovalenko Maxim (Munkács Futball Akadémia), Bökényi Roland (Beregvidék), Pauk Artem (Munkács Futball Akadémia), Tokarevszkij Kiril (munkácsi Szokoljata FC).

A tornát a Munkács Futball Akadémia I nyerte meg,

a második helyen a Munkács Futball Akadémia II, a harmadikon a beregszászi Spárta FC, a negyediken pedig a Beregszász FC végzett.

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!