Életmód | 2022. 05. 28. – 16:08 |
Az arcod formája fontos tulajdonságokat árul el rólad

Hirdetés

Gondoltad volna, hogy az arcod formája is árulkodhat a személyiségedről? Bizony így van! Ha kíváncsi vagy a jellemzésedre, olvasd el cikkünket!

Szögletes formájú arc

Szögletes az arcod, ha széles állkapocscsonttal rendelkezel. Lehet téglalap formájú, ha a hossza hosszabb, mint a szélessége, de ha nagyjából egyforma, akkor négyzet formájú arcból beszélhetünk - írja a bien.hu.

Bármelyik is legyen neked, igazán jól vág az eszed, logikus gondolkodásmód jellemez. Állandóan gondolkodsz és agyalsz valamin, gyakran már túlzásba is viszed.

Mindig mindent jó előre megtervezel, az érzéseidet azonban gyakran rejtegeted és megtartod magadnak.

Amin változtatnod kellene: szüntesd meg a benned lévő feszültséget, sportolj gyakrabban, kapcsolj ki és lazíts.

Kerek arc

Kerek arcformád van, ha az arcod szélessége és a hosszúsága is nagyjából egyforma, az arccsontod pedig lekerekített.

Igazán kedves és önfeláldozó személyiség vagy. Mindenkihez szeretettel, barátságosan közeledsz és gyakran másokat helyezel magad elé. Ennek természetesen hátrányai is vannak, hiszen naivitásodat könnyen kihasználhatják és a bizalmaddal is visszaélhetnek.

Kapcsolataid egyoldalúvá válhatnak, ha nem viszonozzák az érzéseidet, inkább ne erőltesd a dolgot. Légy kicsit óvatosabb, ne nyílj meg egyből az ismeretleneknek.

Gyémánt formájú arc

Gyémánt formájú arcod van, ha az arcod középső része a legszélesebb, felfelé és lefelé pedig keskenyedik.

Igazi vezértípus vagy, tele vagy ambíciókkal és szeretsz irányítani. Problémák esetén rendre a kezedbe veszed az irányítást, és rosszul érzed magad, ha azt tapasztalod, hogy csak sodródsz az árral. Hatékonyan dolgozol, ezért kedvelnek téged a munkaadók.

Pontosság és precizitás jellemez, emellett remekül kommunikálsz. Nem jó veled összetűzésbe kerülni, éles nyelved és észjárásod miatt ugyanis rendre felül kerekedsz a másikon.

Ovális arc

Ovális arcod van, ha kissé hosszúkás a formája, olyasmi, mint a tojás.

Nem kedveled a konfliktusokat, számodra nem okoz problémát, ha kompromisszumokat kell kötni, mert úgy véled, az még mindig jobb, mint vitázni. Jól bánsz a szavakkal, bárkit képes vagy megvigasztalni.

Nem jellemző, hogy megbántanál másokat, általában kedves emberként tartanak számon az ismerőseid. Egyik legjobb tulajdonságod a becsületesség, igyekszel mindig igazságot szolgáltatni.

Sajnos néha görcsössé válsz, mert túlságosan koncentrálsz arra, hogy jót és helyeset mondj és elkedvetlenít, ha igazságtalanságot tapasztalsz magad körül.

Szív formájú arc

Szív formájú az arcod, ha a homlokod igen széles, az állkapocscsontod pedig sokkal keskenyebb.

Hatalmas az akaraterőd, igen határozott típus vagy. Ez a tulajdonságod azonban egy idő után makacssággá válhat, amit a környezeted nehezen tolerál. Tele vagy energiával, téged aztán nem állíthat meg senki és semmi a céljaid elérésében!

Bár sokan emiatt törtetőnek tartanak, büszke lehetsz arra, hogy mindenért megharcoltál és semmi nem hullott csak úgy az öledbe.

Lehetséges, hogy művészi hajlamaid is vannak, lehet tehetséged a zenéhez, az íráshoz vagy éppen a festéshez is.

Háromszög formájú arc

Ha a homlokod keskeny, de az állkapocscsontod viszonylag széles, akkor háromszög vagy más néven körte formájú arcod van.

Alapvető tulajdonságod a gondoskodás. Odafigyelsz másokra és számodra nem jelent problémát felelősséget vállalni a tetteidért.

Vannak vezetői ambícióid, szívesen irányítasz. A munkában is többnyire sikeresség jellemez, hiszen megbízható és szorgalmas vagy. Alapvetően békés természet vagy, szereted a gyerekeket, vágysz családra.

Nagyon fontos számodra a biztonság és az állandósság, és kissé bizonytalanná válsz, ha valami szokatlannal és változással találod magad szemben.

Hirdetés

Forrás