Kárpátinfo.net


| 2022. 05. 29. – 18:31 |

Kárpátalján, Nagypaládon egy BMW motorkerékpár 33 éves vezetője nekihajtott egy beton hídnak, melynek következtében életét vesztette, utasa pedig kórházba került

Kárpátalján, Nagypaládon egy BMW motorkerékpár 33 éves vezetője nekihajtott egy beton hídnak, melynek következtében életét vesztette, utasa pedig kórházba került. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján, Nagypaládon egy BMW motorkerékpár 33 éves vezetője nekihajtott egy beton hídnak, melynek következtében életét vesztette, utasa pedig kórházba került.

Május 26-án, 17 óra 30 perc körül a Kárpátaljai Rendőri Járőrszolgálat munkatársai járőrözés közben Nagypalád községben sérültekkel történt balesetet észlelt.

A helyszínre kiérkező nyomozók megállapították, hogy

a BMW motorkerékpár 33 éves vezetője elvesztette uralmát és egy betonhídnak ütközött.

Az ütközés következtében a motorkerékpár egy ház kerítésébe csapódott.

A balesetben a motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette,

24 éves nagypaládi utasát pedig kórházba szállították.

A Kárpátaljai Rendőrkapitányság nyomozói az ügyben eljárást indítottak, mely során megállapítják a baleset objektív körülményeit - közölte a Kárpátaljai Rendőrség Kommunikációs Osztálya.

Korábban hírt adtunk arról, hogy halálos közlekedési baleset történt a Munkácsi járásban. Egy teherautó és egy motorkerékpár ütközött össze. A 33 éves motoros a helyszínen életét vesztette.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!