Kárpátinfo.net


| 2022. 05. 06. – 10:21 | Ukrajna |
Ivano-Frankivszk polgármestere arra kéri a helyieket, hogy május 7-9-én hagyják el a várost. Attól tart, hogy az orosz csapatok rakétacsapást hajthatnak végre a város ellen. Fotó: Internet

Hirdetés

Ivano-Frankivszk polgármestere arra kéri a helyieket, hogy május 7-9-én hagyják el a várost. Attól tart, hogy az orosz csapatok rakétacsapást hajthatnak végre a város ellen.

Ivano-Frankivszk polgármestere, Ruszlan Marcinkiv közlése szerint a város minden rendezvényt lemond Ivano-Frankivszk 360. évfordulója alkalmából, amelyet május 7-én ünnepelnének – adta hírül a Podrobnosti.ua.

 "Arra is kérem a munkáltatókat és Ivano-Frankivszk összes lakosát, hogy lehetőség szerint május 7-én, 8-án és 9-én ne gyűljenek össze a városban,

a tavon, a parkban és más nyilvános helyen. Lehetőség szerint menjenek ki a városból, műveljék a kerteket, hogy kevesebb ember legyen Ivano-Frankivszkban. Vannak információk, hogy az ellenség sajnos továbbra is rakétákkal akar lecsapni, így 7-én, 8-án és 9-én nem lesz nyilvános rendezvény” – tette hozzá Marcinkiv.

Hirdetés