Hirado.hu
| 2022. 06. 10. – 17:30 |

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a két angol férfit, aki csütörtökön egy benzinkúton minden előzmény nélkül a sofőrrel együtt felgyújtott egy autót Angliában

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a két angol férfit, aki csütörtökön egy benzinkúton minden előzmény nélkül a sofőrrel együtt felgyújtott egy autót Angliában. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a két angol férfit, aki csütörtökön egy benzinkúton minden előzmény nélkül a sofőrrel együtt felgyújtott egy autót Angliában.

Az áldozat az egyik Brierley Hill-i benzinkútnál tankolt üzemanyagot az Jeepjébe, majd miután beült a járműbe, két férfi jelent meg mellette, benzinnel locsolta le a kocsit, majd felgyújtotta és elmenekült a helyszínről – írta a Daily Mail-re hivatkozva a Hirado.

A Birmingham Mail értesülései szerint a lángoló autóban ülő férfi segítségért kiabált, a benzinkút személyzete pedig azonnal hívta a tűzoltókat, akik a helyszínre érve kiszabadították a sofőrt és eloltották a tüzet.

A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba, állapotát azóta sikerült stabilizálni.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a támadók után, a benzinkút és a környék biztonsági kameráinak felvételei alapján pedig a 30 éves Stephen Burdent fő gyanúsítottként meg is nevezte. A másik elkövetőt még nem sikerült azonosítania.

„Átnéztük a helyszíni és a környékbeli biztonsági kamerák felvételeit,

beszéltünk több szemtanúval is, a nyomozás folyamatban van.

Ha bárki bármilyen információval rendelkezik arról, hogy Burden hol lehet, vagy segíthet azonosítani a második gyanúsítottat, kérjük minél hamarabb lépjen kapcsolatba velünk. Az elkövetők nagyon veszélyesek” – közölte Jackie Nicholson nyomozó.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!