Események | 2022. 06. 13. – 18:52 |
Börtönbüntetés vár a botrányos párra a nyilvános szex miatt az odesszai tengerparton. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Huliganizmussal gyanúsítják őket.

Börtönbüntetésre számíthat az a külföldi férfi és ukrán nő, akik az odesszai tengerparton emberek jelenlétében elégítették ki szexuális vágyaikat.

Az Unian.net közölte, hogy az odesszai régió rendőrsége szerint ezek a személyek

"a közrend durva megsértését követték el, ami rendkívüli cinizmussal, az általánosan elfogadott erkölcsi normák demonstratív figyelmen kívül hagyásával, szemérmetlenséggel és durva obszcénséggel párosult".

A hatályos törvények szerint akár 5 év szabadságvesztést is kaphatnak.

Az Unian.net szerint a napokban felkerült az internetre egy videó, amelyet az odesszai tengerparton található PUBLIC beach & clubban vettek fel. A videón egy nő és egy férfi orális szex közben látható.

A rendőrség szerint a rendfenntartók találták meg a videót, miközben figyelték a nyilvános és híroldalakat. Miután meghatározták a felvétel helyét, a rendőrök megkeresték az elkövetőket.

Hirdetés

Korábban a Kárpátinfo.net hírt adott róla, hogy Ukrajnában egy pár nyilvánosan szexelt a strandon, amiért megkapták a katonai behívóikat az ukrán hadseregbe.