Karpat.in.ua
| 2022. 06. 02. – 08:30 |

Roman Bahatij webfejlesztő létrehozott egy PetrolAlertUA elnevezésű Telegram-botot, mely azonnal jelez, ha az adott településen kapható üzemanyag

Roman Bahatij webfejlesztő létrehozott egy PetrolAlertUA elnevezésű Telegram-botot, mely azonnal jelez, ha az adott településen kapható üzemanyag. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában továbbra is gondok vannak az üzemanyaggal, ezért Roman Bahatij webfejlesztő létrehozott egy PetrolAlertUA elnevezésű Telegram-botot, mely azonnal jelez, ha az adott településen kapható üzemanyag - írja a Karpat.in.ua.

A bot a legnépszerűbb üzemanyag-feltöltő állomásokat (WOG, OKKO, ANP, SOCAR) figyeli meg

és azonnal értesíti a felhasználókat arról, hogy hol tudnak tankolni a közelben.

Csupán fel kell iratkozni a https://t.me/petrol_alert_bot linken, be kell állítani, hogy milyen jellegű üzemanyagról értesítsen minket, valamint ki kell választani a települést is.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Magyarországról szerez be dízel üzemanyagot Ukrajna. Megállapodást írt alá az Ukrtransznafta vállalat a magyar MOL társasággal havi 35 ezer tonna gázolaj szállításáról Ukrajnának, az üzemanyagot a Viktor Medvedcsuktól elkobzott Szamara-Nyugat termékvezetéken fogják továbbítani reverz üzemmódban.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!