Felhívás | 2022. 06. 22. – 11:00 |
A „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány 2022 nyarán negyedik alkalommal szervezi meg a „ZENEVARÁZSLAT” című képzést és hangversenyt. Fotó: Internet

Hirdetés

A „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány 2022 nyarán negyedik alkalommal szervezi meg a „ZENEVARÁZSLAT” című képzést és hangversenyt a Miniszterelnökség és a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával a „Fókuszban a tehetség a klasszikus- és népzene terén” program keretein belül.

A program célja, hogy minél közelebb hozza a gyermekekhez a klasszikus zenét. A „ZENEVARÁZSLAT” hangversenysorozat Magyarország számos településére eljutott és sok gyermekkel kedveltette meg a klasszikus zenét és a verseket. 

A rendezvény szakmai referense Várnagy Andrea Liszt Ferenc- díjas és Budapest Márka-díjas magyar zongoraművész.

Kárpátaljai zeneiskolák növendékeinek és zongoratanárainak jelentkezését várjuk. A növendékek zenetanárukkal együtt érkeznek a tehetséggondozásra, hiszen nagyon fontos, hogy a programvezető és a zenetanár közösen egyeztessen a diák zenei múltjáról, oktatási módszereiről és arról, milyen szinten tart a zenetanulásban.

Jelentkezhet minden olyan 8-17 év közötti fiatal, aki legalább 1 éve részt vesz zongora oktatáson. A jelentkezettek egy előválogatón vesznek részt, amelyet követően kiválasztásra kerül majd 30 szerencsés fiatal, akikkel személyesen foglalkozik majd Várnagy Andrea egy képzés keretein belül. A foglalkozássorozat egy hangversennyel zárul 2022. augusztus 19-én, ahol bemutatásra kerülnek a tanult ismeretek. 

Jelentkezési határidő: 2022. július 8.

A program maximális kerete 30 fő.

A képzés lehetőséget biztosít felkészítő tanárok részvételére is. Részükre is teljes ellátást biztosít a program.

Előválogató időpontja: 2022. július 8.

Az előválogatón lehetőség van online, videóanyag beküldésével és személyes jelenléttel is részt venni. A videóanyag beküldését várjuk 2022. július 6-án 12:00 óráig az zenevarazslat@gmail.com emailcímre. 

Képzés: 2022. július 8. – augusztus 19.

Záró hangverseny: 2022. augusztus 19.

A tehetségkutató helyszíne a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola.

Jelentkezni elektronikus úton lehetséges, melynek űrlapja az alábbi link-en kitölthető. 

Részletes tájékoztatót az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:

„GENIUS” Jótékonysági Alapítvány
honlap: www.genius-ja.uz.ua
e-mail: zenevarazslat@gmail.com

„GENIUS” Jótékonysági Alapítvány

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek