Események | 2022. 06. 23. – 12:03 |
A kárpátaljai rendőrök őrizetbe vették az egyik Nagyszőlős melletti benzinkút igazgatóját, akit több mint 200 ezer hrivnya eltulajdonításával gyanúsítanak. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

A kárpátaljai rendőrök őrizetbe vették az egyik Nagyszőlős melletti benzinkút igazgatóját, akit több mint 200 ezer hrivnya eltulajdonításával gyanúsítanak.

A Kárpátaljai Rendőrség közleménye szerint június 22-én bejelentés érkezett a rendőrségre egy Nagyszőlős melletti benzinkút alkalmazottjától.

A bejelentő elmondta, hogy a széfből ismeretlen körülmények között eltűnt több mint 200 000 hrivnya.

A helyszínre kiérkező nyomozók az összegyűjtött adatok alapján úgy vélték, hogy a benzinkút igazgatójának köze lehetett a pénz eltűnéséhez.

Úgy tudni, hogy aznap 11 óra 30 perc körül a 22 éves vezető bement abba a helyiségbe, ahol a pénzt tartották, és távozása után derült ki, hogy eltűnt a bevétel.

A videokamerás megfigyelő-rendszer segítségével a rendőrök megállapították, hogy a férfi elhagyta a régiót. A rendőröknek Ivano-Frankivszk városában sikerült őrizetbe venni a gyanúsítottat.

A benzinkút igazgatójának járművében a rendfenntartók lefoglalták a hiányzó pénzt, amelyet visszaadnak a cégnek.

Ukrajna hatályos törvényei szerint a bűncselekmény gyanúsítottját ideiglenes fogdában helyezték, akit öt évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés fenyeget. Az ügyben folyamatban van az előzetes vizsgálat - közölte a Kárpátaljai Rendőrség Kommunikációs Osztálya.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy pénzt lopott egy 85 éves kárpátaljai nyugdíjastól egy férfi. Kárpátalján a munkácsi rendőrök megtalálták azt a férfit, aki 5000 hrivnyát lopott el egy 85 éves nyugdíjastól.

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek