Események | 2022. 06. 24. – 14:03 |
Kárpátalján egy szabálytalanul parkoló sofőr 50 euró kenőpénzt ajánlott az ungvári rendőröknek, akik ezt visszautasították. Fotó: a Kárpátaljai Rendőri Járőrszolgálat Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Kárpátalján egy szabálytalanul parkoló sofőr 50 euró kenőpénzt ajánlott az ungvári rendőröknek, akik ezt visszautasították.

A Kárpátaljai Rendőri Járőrszolgálat Facebook-közleménye szerint az ungvári járőrök eljárást indítottak egy szabálytalanul parkoló sofőr ellen,

aki kenőpénzt ajánlott fel a járőröknek.

Június 23-án, Ungváron a járőrök a mozgássérültek számára fenntartott parkolóhelyen észrevettek egy szabálytalanul parkoló Porsche személygépkocsit.

A rendőrök az autó közelében tartózkodó sofőrnek elmagyarázták, hogy megszegte a parkolás szabályait, és az esetről jegyzőkönyvet készültek kiállítani.

A felelősségrevonás elkerülésének érdekében a sofőr 50 eurót próbált átadni az ellenőröknek.

A rendfenntartók nyomozó munkacsoportot hívtak a helyszínre, mert a jogsértő juttatások felajánlásáért büntetőjogi felelősség jár!

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy halálos közúti baleset történt Kárpátalján. Kárpátalján a Kijev-Csap autóúton egy közlekedési balesetben egy ember meghalt, hárman pedig megsérültek.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek