Kárpátinfo.net


| 2022. 06. 27. – 10:58 |

Olekszandr Zavitnyevics elmondta, hogy a háború Ukrajna harctéri győzelmével ér véget, az agresszor ország vezetése pedig törvényszék elé kerül

Olekszandr Zavitnyevics elmondta, hogy a háború Ukrajna harctéri győzelmével ér véget, az agresszor ország vezetése pedig törvényszék elé kerül.. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Olekszandr Zavitnyevics elmondta, hogy a háború Ukrajna harctéri győzelmével ér véget, az agresszor ország vezetése pedig törvényszék elé kerül.

Olekszandr Zavitnyevics, a Legfelső tanács (Verhovna Rada) nemzetbiztonsági és védelmi bizottságának vezetője az RBC-Ukraine-nak adott interjújában elmondta, hogy a háború Ukrajna győzelmével ér véget a harctéren.

Oroszország kapitulációja után pedig törvényszéket tartanak az agresszor ország vezetése felett.

"Teljes győzelmünkkel, Oroszország teljes kapitulációjával. Ennek minden következményével és a hágai törvényszékkel. Vagy talán egy másik városban" - válaszolta arra a kérdésre, hogyan néz ki szerinte reálisan ennek a háborúnak a vége.

Ugyanakkor Zavitnevics hozzátette, hogy ez katonai győzelem lenne.

A közelmúltban a "Rating" szociológiai csoport közvélemény-kutatást végzet,, melynek eredménye szerint június közepén a válaszadók 93%-a úgy gondolta, hogy Ukrajna képes lesz visszaverni Oroszország támadását.

A többség (67%) úgy gondolta, hogy legalább hat hónap vagy több idő kell a győzelemhez (18% szerint - több mint egy év).

A válaszadók negyede (25%) néhány hónapon belüli győzelemben hisz, és körülbelül 6%-a néhány héten belüli győzelemben.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Reznyikov Oroszország európai részének demilitarizálását javasolta. Oroszország európai részének demilitarizálása szükséges ahhoz, hogy a civilizált világ helyreállítsa vele kapcsolatait.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek