Karpat.in.ua
| 2022. 06. 29. – 11:30 |

Vlagyimir Putyin orosz elnöknek valóban súlyos betegsége van, és ez a népünk iránti tiszteletlenségből és az ukránok kínzásából áll

Vlagyimir Putyin orosz elnöknek valóban súlyos betegsége van, és ez a népünk iránti tiszteletlenségből és az ukránok kínzásából áll. Fotó: Internet

Hirdetés

Vlagyimir Putyin orosz elnöknek valóban súlyos betegsége van, és ez a népünk iránti tiszteletlenségből és az ukránok kínzásából áll – jelentette ki Volodimir Zelenszkij elnök szerdán az NBC amerikai tévécsatornának nyilatkozva, számolt be az rbc.ua hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

A jelentés szerint Zelenszkij a Putyin halálos betegségére vonatkozó riporteri kérdésre válaszolva azt mondta: „őszintén szólva nem tudom, mi történik Putyinnal, azt hiszem,

hogy van egy nagyon nagy betegsége. Összességében bonyolultabb, mint a szóban forgó rák.”

Mint rámutatott: „ez a betegség a népünk iránti tiszteletlenség és a kínzások. Ez egy nehéz mozzanat, ez egy betegség, és ez nem csak egy ember betegsége.”

Az elnök kóroktanilag kifejtette: „tudom, hogy Oroszország elnökének környezetében sok személy igencsak beteg, túlzott ambíciókban, a nemzetközi jog, az emberek élete iránti tiszteletlenségben szenved. Ez a betegség veszélyes az államunkra, és minden más fecsegés és nem túl érdekes.”

A hírportál emlékeztetett rá, hogy korábban az MI6 brit titkosszolgálat orosz részlegének volt vezetője, Christopher Steele azt állította, hogy Putyinnak súlyos betegsége van, de nem tudni, milyen. Az Projekt című orosz kiadvány vizsgálatot végzett, és kiderítette,

hogy Putyin rendszeresen konzultál fül-orr-gégészekkel és sebészekkel, akik onkológiára és pajzsmirigy-problémákra szakosodtak.

Ugyanakkor az ukrán hírszerzés szerint, bármennyire sajnálatos, a következő években nem lehet arra számítani, hogy Putyin valamilyen betegségben meghal.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Zelenszkij szerint Oroszország a világ legnagyobb terrorszervezete lett. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a világ legnagyobb terrorszervezetének nevezte Oroszországot a június 27-i kremencsuki és harkivi támadás után.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek