MTI

| 2022. 07. 01. – 12:30 |

Mintegy 800 millió dollár értékű, légvédelmi eszközöket és támadófegyvereket is tartalmazó amerikai katonai segély várható elfogadását jelentette be Joe Biden

Mintegy 800 millió dollár értékű, légvédelmi eszközöket és támadófegyvereket is tartalmazó amerikai katonai segély várható elfogadását jelentette be Joe Biden. Fotó: Internet

Hirdetés

Mintegy 800 millió dollár értékű, légvédelmi eszközöket és támadófegyvereket is tartalmazó amerikai katonai segély várható elfogadását jelentette be Ukrajna számára az Egyesült Államok elnöke a madridi NATO-csúcstalálkozó végén tartott sajtótájékoztatóján csütörtökön.

„A háború akár holnap véget érhet, ha Oroszország felhagy irracionális viselkedésével”

– fogalmazott Joe Biden, írja az MTI.

Az amerikai elnök történelminek nevezte a madridi NATO-csúcstalálkozót, amely véleménye szerint megerősítette a szövetséget a jövő kihívásaival szemben.

Korábban hírt adtunk arról, hogy az amerikai katonai jelenlét európai növelését jelentette be Joe Biden. Mint mondta, az amerikai erők Spanyolországban, Lengyelországban, Romániában, a balti államokban, az Egyesült Királyságban, Németország és Olaszországban is növelik jelenlétüket.

Forrás

MTI


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek