Kárpátinfo.net


| 2022. 07. 04. – 13:20 |

Az orosz inváziós haderő elvesztette lendületét, és nem lesz képes széles fronton támadni Ukrajnában - mondta Kirill Budanov

Az orosz inváziós haderő elvesztette lendületét, és nem lesz képes széles fronton támadni Ukrajnában - mondta Kirill Budanov. Fotó: Internet

Hirdetés

Az orosz inváziós haderő elvesztette lendületét, és nem lesz képes széles fronton támadni Ukrajnában - mondta Kirill Budanov, a Honvédelmi Minisztérium Hírszerzési Főigazgatóságának vezetője.

Kirill Budanov, a Honvédelmi Minisztérium Hírszerzési Főigazgatóságának vezetője az RBC-Ukraine-nak adott interjújában közölte, hogy Ukrajna végül felszabadítja a megszállt területeket.

Mint Budanov megjegyezte, az oroszok kizárólag két területen törnek előre Donbászban.

"Nincs erejük és eszközük egy nagyszabású offenzívához, nincs meg a támadás lendülete, mindez elveszett" - mondta.

Budanov ugyanakkor elismerte, hogy Ukrajnának is meglehetősen nehéz a helyzete.

"Ebben a helyzetben nehéz ellentámadásba lendülnünk,

nagymértékben függünk a rendelkezésünkre álló fegyverek mennyiségétől és minőségétől.

Ezek mind olyan szempontok, amelyek befolyásolják az adott kérdés megválaszolását. De még egyszer mondom, a hadművelet folytatódni fog. Az ukrán terület teljes felszabadításáig” – tette hozzá Kirill Budanov, a Honvédelmi Minisztérium Hírszerzési Főigazgatóságának vezetője .

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Budanov szerint Oroszország Ukrajna teljes megsemmisítését tervezi. A Honvédelmi Minisztérium Hírszerzési Főigazgatósága szerint Oroszország Ukrajna teljes megsemmisítését tervezi. A Kreml Donbásznál nem áll meg.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek