Karpat.in.ua
| 2022. 07. 05. – 12:30 |

Egy véletlen hozta az ötletet, hogy fiatal ukrán nők (és néhány férfi is) meztelen fotókkal gyűjtsenek adományokat az ukrán hadsereg számára

Egy véletlen hozta az ötletet, hogy fiatal ukrán nők (és néhány férfi is) meztelen fotókkal gyűjtsenek adományokat az ukrán hadsereg számára. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy véletlen hozta az ötletet, hogy fiatal ukrán nők (és néhány férfi is) meztelen fotókkal gyűjtsenek adományokat az ukrán hadsereg számára.

Néhány nappal azután, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, Nasztasszja Naszko a Twitteren kért segítséget abban, hogy egy ismerősét valaki hozza ki autóval Harkivból - közli a haszon.hu-ra hivatkozva a Karpat.in.ua.

Miután nem volt nagy a tülekedés, a 23 éves nő félig viccesen azt írta,

hogy aki segít, annak küld egy meztelen képet magáról.

Öt percen belül több mint tíz üzenetet kapott – mondta el az Insidernek. Ígéretéhez híven az egyik jelentkezőnek meg is küldte a fotót, aki biztonsággal kijuttatta ismerősét Harkivból, az oroszok által az elsők között lerohant ukrajnai városból.

Pár nappal később, ő és barátnője, Anasztazija Kucsmenko elindította a TerOnlyFans nevű oldalt, amelynek nevében a ter a „territorial defense”, vagyis területvédelem rövidítése.

A projekt hasonló az OnlyFans oldalhoz, amely egy előfizetéses közösségi oldal, hasonló profillal, bár attól teljesen függetlenül működik.

A TerOnlyFans oldalhoz beérkező pénz nem a működtetőkhöz, hanem az ukrán hadsereghez kerül.

Három hónap alatt már 700 ezer dollár folyt be.

A pénz egy részéből kaptak menekülteket segítő szervezetek és állatmenhelyek is.

Az oldal indítása óta jórészt Ukrajnában élő 35 nő és 3 férfi vállalkozott arra, hogy képeket küld magáról az adományozóknak. Csupán tíznek van korábbi tapasztalata az OnlyFans oldallal, a többiek azért jelentkeztek, hogy segítsék a hazájukat.

A legtöbb adományozó is Ukrajnából kerül ki, bár már kaptak pénzt Hollandiából, Franciaországból és Angliából is.

A legmagasabb összeg, amelyet kriptovalutában küldtek, eddig 2800 dollárnyi volt.

Az OnlyFans-től eltérően a jelentkezők nem teljesítenek kéréseket a képekkel kapcsolatban.

Nem szexmunkások vagyunk, a háborúra gyűjtünk pénzt – mondta az oldal alapítója.

Nasztasszja Naszko büszke rá, hogy egyedi módot talált az adományok gyűjtésére.

Korábban hírt adtunk arról, hogy több mint 221 ezer dollárba került a legdrágább autó, amit vámmentesen hoztak be Ukrajnába. A nem mindennapi jármű tulajdonosa 71,3 ezer dollárt spórolt a vámilletékeken és az adókon.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek