Karpat.in.ua
| 2022. 07. 05. – 13:30 |

Július 4-én, hétfőn Magdalena Andersson svéd miniszterelnök ellátogatott a megszállók alól felszabadított Bucsába és Borogyankába

Július 4-én, hétfőn Magdalena Andersson svéd miniszterelnök ellátogatott a megszállók alól felszabadított Bucsába és Borogyankába. Fotó: Karpat.in.ua

Hirdetés

Július 4-én, hétfőn Magdalena Andersson svéd miniszterelnök ellátogatott a megszállók alól felszabadított Bucsába és Borogyankába.

A hírt Olekszij Kuleba, a Kijevi Megyei Katonai Adminisztráció vezetője közölte Telegram-csatornáján - írja a Karpat.in.ua.

A tisztviselő elmondása szerint a delegáció ellátogatott a bucsai tömegsírhoz,

valamint a Borogyánkán teljesen megsemmisített infrastruktúrát is megtekintette.

„Volodimir Zelenszkij elnök szerint az ukránok nemcsak Ukrajnáért, hanem a civilizált világért és a demokratikus értékekért is harcolnak. És ez teljesen igaz” – jelentette ki Andersson.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Sztefanisina szerint Ukrajna öt éven belül az Európai Unió tagja lesz. Ukrajna rekordidőn belül az Európai Unió tagjává kíván válni, a csatlakozási folyamat öt évig tart majd – jelentette ki Olha Sztefanisina európai és euroatlanti integrációért felelős miniszterelnök-helyettes.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek