Kárpátinfo.net


| 2022. 07. 06. – 14:41 |

Kárpátalján a beregszászi járási rendfenntartók őrizetbe vettek egy lakost, aki illegálisan szállított férfiakat Ukrajna államhatárán keresztül

Kárpátalján a beregszászi járási rendfenntartók őrizetbe vettek egy lakost, aki illegálisan szállított férfiakat Ukrajna államhatárán keresztül. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a beregszászi járási rendfenntartók őrizetbe vettek egy lakost, aki illegálisan szállított férfiakat Ukrajna államhatárán keresztül.

A Kárpátaljai Rendőrség közleménye szerint a beregszászi járási rendőrkapitányság munkatársai az Állami Határszolgálat katonáival együttműködve

lelepleztek egy 32 éves férfit, aki két férfit akart átvinni illegálisan Ukrajna határán.

A határőrök értesítették a beregszászi rendőrséget azokról a 27 és 43 éves férfiakról, akik megpróbálták illegálisan átlépni Ukrajna államhatárát és Magyarország területére lépni.

A szabálysértőkkel folytatott beszélgetés során a nyomozócsoport megállapította, hogy megállapodást kötöttek egy Ungvári járási lakossal a határátlépésben való közreműködésben.

A  32 éves kárpátaljai férfi szolgálataiért cserébe mindenkitől 2250 amerikai dollárt vett el.

Az ilyen cselekmények kilenc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendők. Az ügyben folytatódik a nyomozás - adta hírül a Kárpátaljai Rendőrség kommunikációs osztálya.

Korábban hírt adtunk arról, hogy embereket csempészett egy ukrán férfi. A 41 éves ukrán állampolgár által vezetett gépkocsi zárt, ablak nélküli, felforrósodott rakterében, ahol ülőalkalmatosság sem volt 22 – magát szír állampolgárnak valló – személy tartózkodott.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!

Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.

Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek