Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 16. – 14:38 |

Kárpátalján, a Munkácsi járásban 30 ezer hrivnyát loptak el egy 59 éves látássérült nőtől december 14-én. Sikerült kézre keríteni a tolvajokat

Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján, a Munkácsi járásban 30 ezer hrivnyát loptak el egy 59 éves látássérült nőtől december 14-én. A rendőröknek sikerült kézre keríteniük a tolvajokat. 

Az 59 éves izsnyétei asszony házából 30 ezer hrivnyát loptak el.

A sértett az esetről azonnal értesítette a rendőröket, akik még aznap felderítették a bűncselekményt. 

Az eset vizsgálata során kiderült, hogy a lopást egy 21 és egy 44 éves helyi lakos követte el.

Különböző termékek árusítása ürügyén keresték fel az áldozatot, majd míg az egyik bemutatta a tulajdonosnak az értékesíteni kívánt árut,

a másik ellopta a megtakarított pénzét.

A gyanú eloszlatása érdekében a két nő álneveket használt, azonban ez nem akadályozta meg a rendőrséget abban, hogy kézre kerítsék a tetteseket.

A nyomozás során megtalálták a két tolvajt és az eltulajdonított pénzt is, amelyet visszaadtak az áldozatnak.

A két nő ellen Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 185. cikkelye (csoportosan elkövetett lopás) értelmében eljárást indítottak – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya. 

Hirdetés

Emlékeztetjük olvasóinkat arra, hogy egy kukoricaszem miatt megfulladt egy kisgyermek Ukrajnában. A gyermeket a regionális kórházba szállították, amely tíz kilométerre van a  falutól.

Továbbá hírt adtunk arról is, hogy tizenegy ember égett halálra egy idősotthonban Oroszországban. A személyzet tagjai túlélték a balesetet, az áldozatok mind lakók voltak.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!