Kárpátinfo.net


| 2021. 01. 21. – 09:30 |

Csökkentik a földgáz szállítási díját Kárpátalján; Törvénytelennek nyilvánították Kárpátalján a regionális nyelvekkel kapcsolatos összes döntést

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Csökkentik a földgáz szállítási díját Kárpátalján; Törvénytelennek nyilvánították Kárpátalján a regionális nyelvekkel kapcsolatos összes döntést; Beszakadt a jég alatta és meghalt egy fiatalember Kárpátalján; A minisztert is kórházba vitték miután ivott a koronavírus elleni „csodaszerből”; A Naftohaz létrehozná a "problémás" fogyasztók bázisát. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. január 20-án.

Csökkentik a földgáz szállítási díját Kárpátalján

1,79 hrivnyában állapította meg a földgáz szállítási díját a Zakarpathaz számára a Nemzeti Energiaügyi és Közműipari Szabályzó Bizottság. A bizottság tizennégy gázszolgáltató számára állapította meg a maximális tarifákat.

Törvénytelennek nyilvánították Kárpátalján a regionális nyelvekkel kapcsolatos összes döntést

Kárpátalján törölték a tanácsok összes döntését a regionális nyelvek működésével kapcsolatban. A határozat értelmében ezennel visszavonták az önkormányzatok minden döntését a regionális nyelvek működéséről Kárpátalján.

Beszakadt a jég alatta és meghalt egy fiatalember Kárpátalján

Január 19-én kijevi idő szerint körülbelül 10 órakor az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) huszti (Хуст) búvárai Kárpátalján, az ilosvai járási Beregkisfaludon (Сільце) egy 26 éves helyi lakos holttestét emelték ki a tóból.

A minisztert is kórházba vitték miután ivott a koronavírus elleni „csodaszerből”

Ezrek ittak Srí Lankán egy koronavírus elleni csodaszerből. Egy minisztert, aki ivott a vízből, koronavírus-fertőzés miatt kórházba vittek. Az italt egy befolyásos „szent ember” kotyvasztotta állítólag a pusztulás hindu istennőjétől, Kálitól kapott recept alapján

A Naftohaz létrehozná a "problémás" fogyasztók bázisát

A Naftohaz listát akar készíteni azokról a fogyasztókról, akik bekerülhetnek a "problémás" csoportba. Az adatbázisban fontos összegyűjteni róluk az összes információt, mert ez rendszerezi az információkat, és nyomon követi fogyasztásukat, adósságaikat és egyebeket.  

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!