Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 12. – 13:08 |

Március 12-én bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, Tarackraszna (Красна, Técsői kistérség) településen tűz ütött ki két háztartásban

Fotó: zk.dsns.gov.ua

Hirdetés

Március 12-én kijevi idő szerint hajnali 2 óra 51 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, Tarackraszna (Красна, Técsői kistérség) településen tűz ütött ki két háztartásban.

Egy helyi lakos éjjel felébredt, és látta, hogy két közeli melléképület ég,

a tűz pedig átterjedt egy lakóépületre is.

A férfi azonnal felhívta a tűzoltóságot és a veszélyről figyelmeztette az embereket is.

A helyszínre a dombói (Дубове) és a királymezői (Усть-Чорна) tűzoltóság emberei érkeztek ki.

Először is a tűzoltók a szomszédos házakat oltották, amelyekre építkezés miatt kezdett elterjedni a tűz. A nehézségek ellenére a mentősök 04:23 órakor megfékezték, 05:55 órakor pedig eloltották a lángokat.

A tűz két, összesen 165 négyzetméternyi területű istállót, valamint egy lakóház tetőszerkezetét tette tönkre.

Ezenkívül a tűzben két ló, két sertés és két tucatnyi tyúk pusztult el.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit. Tart a kárfelmérés – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy halálos tűzeset történt Kárpátalján. Március 10-én este tűz ütött ki Kárpátalján, a Szolyvai kistérségben található Malmos (Стройно) településen található egyszintes családi házban.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Kárpátalján fiatal férfi holttestét találták meg a Tiszában. Kárpátalján, Aknaszlatina közelében a Tiszában egy 20-25 éves ismeretlen férfi holttestére bukkantak.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!