Femina

Megosztás
A magyar énekes 47 évesen négyszeres nagyapa lett
A magyar énekes 47 évesen négyszeres nagyapa lett


Kökény Attila mindössze 47 éves volt, amikor 2022 áprilisában negyedik unokája is megszületett. A sztár, aki idén április 20-án ünneplte 49. születésnapját, nagyon élvezi, hogy fiatalon lett nagyapa.

Az első unokája 2020 januárjában született, pár év leforgása alatt azonban már négyszeres nagyapának mondhatta magát Kökény Attila. Az énekes a Mokka stúdiójában beszélt arról, hogyan éli meg mindezt - írja a femina.hu.

- Most már megszoktam. Egyébként én vártam ezt, én is 21 voltam, amikor született a fiam, én azt gondoltam, hogy őnekik is lesz annyi eszük, és minél hamarabb elkezdik ezt a projektet. Elképesztő rohanásban történik minden, gyakorlatilag pár év alatt négyszeres nagypapa lettem.

Azt is hozzátette, semmiféle frusztráció nincs benne az idő múlásával kapcsolatban, és úgy érzi, teljes az élete a családjával.

- Teljesen kerek az életem. Én megvagyok mindennel - jelentette ki, és azt is elmesélte, feleségével sokat utaznak, mióta kirepültek a gyerekek, és karrierjében is nagy terveket sző a következő időszakban. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás